10 Ekim 2011 Pazartesi

Şimdi Oldu...


Spiker kadrosu iyi, tamam... Maçları HD yayınlıyor, o da tamam... Yorumcu kadrosu her şeyi İhsan Bayülken'e yüklemeden önce iyiydi. Ancak NTVSpor daha önceki turnuvalarda edindiğimiz tecrübelerden dolayı güven vermiyordu, veremiyordu. 

Misal Eurobasket 3.lük maçının son çeyreğini aniden kesip La Liga maçına geçerek izleyicilerine büyük bir saygısızlık yaptılar. İki maç arasında dakikada bir gelip giderek basketbolu izleyenin basketboldan, futbolu izleyenin futboldan bir şey anlamamasına sebep oldular.

Misal geçen yıl yayın haklarını aldıkları Euroleague'de (Final Eight ve Final Four hariç) neredeyse bütün yılı sadece Fenerbahçe Ülker izlememize sebep olarak, NTVSpor'un Euroleague'i almasına sevinen biz basketbol severleri pişman ettiler.

Ama gün içerisinde aldığımız bir haber tekrar umutlanmamızı sağladı. Gelecek hafta başlayacak olan Euroleague 2011/2012 sezonunun ilk haftasında tam 6 canlı maç! Üstelik bu maçlardan birinin hangisi olacağına seyirciler karar veriyor : http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/50007/euroleaguede-hangi-maci-izlemek-istersiniz

NTVSpor'da hala değişmesi gereken şeyler var. Kaan Kural'ın oradan ayrılmasına sebep olan kişinin görevine son verilmesi gibi mesela. İhsan Bayülken'in her maçı yorulmasından bıkanlara, bir doz Caner Eler vermek mesela... Ya da İsmail Şenol'un yükünü Orkun Çolakoğlu'yla paylaştırmak gibi, en önemlisi lock-out bittiğinde de NBA ile yeni sözleşme yapmama aptallığına düşmemek gibi.

Umarım canlı maç yayınlarının artması bir şeylerin başlangıcı olur ve NTVSpor  basketbolda güvenebileceğimiz bir kanal olarak kalır.

Kubilay ARSLAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder