19 Temmuz 2011 Salı

Sensiz Ne Yaparız Biz?


Evet, eğer sezon normal şartlarda başlarsa uygulanacak olan fikstür açıklandı. Ne yalan söyleyeyim fikstürün açıklanması ben de garip bir umut ışığı oluşturdu. Tamam, tamam, gaza geldim, kabul... Ama kışın ortasında, gece 3'te, örtüler altında, maç izlemeden de olmaz ki.

Neyse, şu durumda oynanması çok zor gözüken bu programdan (eğer her şey iyi giderse diye) birkaç maç seçtim. İşte NBA 2011/2012 sezonun izlenesi maçları ve bu maçların tarihleri:

1 KASIM:


Açılış gecesinde klasik TNT Doubleheader'ı var. Son şampiyon Dallas, Rose'lu Bulls ile oynuyor. 2.maç ise yıllardır olduğu gibi bir Lakers maçı. Olası batı finali Thunder-Lakers 05:30'ta.


25 KASIM:


2011 Play-off'larının en zevkli serisi olan Memphis-OKC serisinin bir tekrarı olacak bu gece. Maç 3'te.

8 ARALIK:


Geçen yıl normal sezon maçları içinde en çok merak edilen maçlardı Miami-Lakers maçları. Bu yıl da öyle olma ihtimali var.

25 ARALIK:


Christmas gününde NBA (her yıl yaptığı gibi) yapıyor yapacağını ve 'İzlemezsek olmaz.' dedirten maçları koyuyor programa. Gün Boston-New York başlıyor. 2011 Final Serisi Miami-Dallas ile devam ediyor ve Bulls-Lakers ile kapanıyor.

16 OCAK:


Marthin Luther King günü. Chrsitmas kadar olmasa da ilgi çekici maçlar var bugün. King'in öldürüldüğü yer olduğu için her yıl Memphis maçı olur bu özel günde. Bu yıl da Bulls'u konuk ediyor Memphis Grizzlies. İlerleyen saatlerde Boston-Thunder ve Dallas-Lakers maçları var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder